▷Signal’de bir mesajın gönderilmesi nasıl iptal edilir

Signal'de bir mesajın gönderilmesi nasıl kaldırılır

Kullanıcı verilerinizi ve gizliliğinizi korumak için iPhone için popüler Signal Messenger uygulamasını kullanmaya başladınız mı? Platformda yeni olduğunuz için uygulamanın sunduğu tüm mesajlaşma özelliklerini anlamakta zorlanabilirsiniz. Yeni bir kullanıcı olarak kaçırmak istemeyeceğiniz önemli bir özellik, gönderilen mesajları silme, başka bir deyişle, bir mesajın gönderilmesini iptal etme yeteneğidir.

Çoğu mesajlaşma platformu, kullanıcılarının hem gönderici hem de alıcı için bir mesajı gönderdikten sonra silmelerine izin verir. Farkında olmayanlar için, Apple’ın iMessage’ı bu kategoriye girmiyor ve bu, bazı kişilerin ilk etapta Signal gibi bir üçüncü taraf uygulamasına geçmesinin nedenlerinden biri olabilir. Signal’in Göndermeyi Geri Alma işlevi, alıcıya bir mesajı sildiğinizi bildiren WhatsApp ile aynı şekilde çalışır.

Diğer kişi görmeden yanlışlıkla gönderdiğiniz bir Gönderilmiş Sinyal mesajını silmek mi istiyorsunuz? iPhone ve iPad’inizdeki Signal uygulamasında metin mesajlarını nasıl geri alabileceğinizi öğrenmek için hızlıca aşağıyı okuyun.

Signal’de bir mesajın gönderilmesi nasıl iptal edilir

İlk olarak, bu özellik uygulamanın eski sürümlerinde bulunmadığından, Signal’in App Store’dan yeni bir sürümünü yüklediğinizden emin olun. Şimdi lafı fazla uzatmadan başlayalım:

  1. Sohbeti açın ve silmek istediğiniz kısa mesajı bulun. Daha fazla seçeneğe erişmek için metin balonuna uzun basın.

    Signal'de bir mesajın gönderilmesi nasıl kaldırılır

  2. Ardından, ekran klavyenizin üzerinde görünen çöp kutusu simgesine dokunun. Bu silme seçeneğidir.

    Signal'de bir mesajın gönderilmesi nasıl kaldırılır

  3. Şimdi “Herkes için kaldır”ı seçin ve istendiğinde onaylayın.

    Signal'de bir mesajın gönderilmesi nasıl kaldırılır

Bu kadar. Gönderi, Signal’den başarıyla kaldırıldı.

Burada unutulmaması gereken iki önemli şey var. Alıcı her zaman bir mesajı sildiğinizi bilecek. Ayrıca, Signal için bildirimleri etkinleştirmişlerse, bildirim siz mesajı gönderir göndermez teslim edildiyse, Silinen mesajı Bildirim Merkezi’nden görmeye devam edebilirler.

Aynı şekilde, birden fazla mesaj seçebilir ve gerekirse hepsini bir kerede iptal edebilirsiniz. Ayrıca, metin balonunu sohbetinizden kaldırmak istiyorsanız, geri aldıktan sonra “Benim için sil” seçeneğini seçmeniz gerekecektir. WhatsApp’tan ayrılan biriyseniz, bu adımlar çok tanıdık gelebilir.

Umarım, yanlışlıkla gönderilen mesajları alıcı onları okumadan önce zamanında geri alabilmişsinizdir (bunu, onlar devre dışı bırakmadıkça Okuma Makbuzları ile belirleyebilirsiniz). Bu şık özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Signal tarafından sunulan çok çeşitli gizlilik ayarları hakkında ne düşünüyorsunuz? İlgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi yorumlarda paylaşın.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.