▷Signal’de okundu bilgisi nasıl devre dışı bırakılır

Signal'de Okundu Bilgileri Nasıl Devre Dışı Bırakılır

Yakın zamanda birincil IM platformu olarak Signal’e geçen birçok kişiden biri misiniz? Öyleyse, örneğin okundu bilgilerini devre dışı bırakmak gibi gizlilikle ilgili tüm mevcut ayarlarla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Bugünlerde neredeyse tüm mesajlaşma servisleri, gönderdiğiniz metinlerin alıcı tarafından ne zaman okunduğunu kolayca kontrol etmenizi sağlayan okundu bilgisi özelliğini sunuyor. Ancak, bu ayarlara erişme adımları platformdan platforma değişiklik gösterir ve tam da bu nedenle Signal’i kapsamaya karar verdik. Mesajlar veya WhatsApp’tan geliyorsanız, aşağıdaki prosedür benzer görünebilir. Signal’i iPhone, iPad, Mac veya Windows’ta kullanıyor olsanız da okundu bilgilerini açıp kapatabilirsiniz.

Signal’de Okuma Alındıları Nasıl Devre Dışı Bırakılır ve Etkinleştirilir

Signal’in okundu bilgisi özelliği, uygulamanın gizlilik ayarları altında bulunabilir. Gizlilik bölümünü bulamıyorsanız, aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir:

  1. Signal uygulamasını başlatmak sizi varsayılan olarak sohbetler bölümüne götürecektir. Burada, ekranın sol üst köşesinde bulunan profil simgenize dokunun.

    Signal'de Okundu Bilgileri Nasıl Devre Dışı Bırakılır

  2. Bu sizi uygulama ayarları menüsüne götürecektir. Şimdi, aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi, bildirimlerin hemen üzerinde bulunan “Gizlilik” i seçin.

    Signal'de Okundu Bilgileri Nasıl Devre Dışı Bırakılır

  3. Bu menüde, en üstte Okundu bilgisi ayarını bulacaksınız. Signal hesabınız için bu özelliği devre dışı bırakmak için geçiş düğmesine bir kez dokunmanız yeterlidir.

    Signal'de Okundu Bilgileri Nasıl Devre Dışı Bırakılır

Burada. Artık okundu bilgilerini diğer kullanıcılarla paylaşmayacaksınız.

Şu andan itibaren, sinsi davranabilir ve gelen metin mesajlarınızın bazılarını hiç okumamış gibi davranabilirsiniz. Ancak, gönderdiğiniz mesajların okundu bilgilerini de görüntüleyemeyeceğinizi unutmayın. WhatsApp gibi her iki şekilde de çalışır. Bu nedenle, alıcı, özellikle etkinleştirmişse, bu özelliği devre dışı bırakıp bırakmadığınızı kolayca anlayabilir. Ne yazık ki, okundu bilgilerini kişi başına seçerek açıp kapatabileceğiniz iPhone ve iPad için iMessages’ın aksine belirli bir kişi için bu özelliği kapatamazsınız (ve elbette, okundu bilgilerini herkes için açıp kapatabilirsiniz). Mesajlar).

Tabii ki, okundu bilgilerini yeniden etkinleştirmek için yukarıdaki adımları tekrarlayın, ancak bunun yerine okundu bilgileri özelliğini etkinleştirin.

Okundu bilgilerinin yanı sıra, gizlilik için kapatılabilen bir yazma göstergesi özelliği de vardır. Adından da anlaşılacağı gibi, işlev, siz bir mesaj yazmaya başlar başlamaz alıcıyı bilgilendirir. Message Disappearance, etkinleştirilirse, belirli bir süre sonra gönderilen ve alınan mesajları otomatik olarak silen, gizlilik odaklı başka bir özelliktir.

Signal’in sunduğu mesaj gizliliği özelliklerinden tam olarak yararlanabildiğinizi umuyoruz. Signal ile ilgili düşüncelerinizi veya deneyimlerinizi bize bildirin ve yorumlardaki teşekkürleri okuyun.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.