▷Telegram hesabını kendi kendini imha edecek ve otomatik olarak silecek şekilde ayarlayın

Telgraf

Telegram hesabınızı kendi kendini imha edecek şekilde ayarlayabileceğinizi, giriş yapmazsanız bir süre sonra kendini anında silebileceğinizi biliyor muydunuz?

Gizlilik ve güvenlik meraklısıysanız ve Telegram ile benzersiz bir ekstra gizlilik katmanı elde etmek istiyorsanız, Telegram hesabınızı herhangi bir etkinlik algılanmadığında 1 ay, 3 ay, 6 ay veya yıl içinde kendini silecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Örneğin, bir ay seçerseniz ve bir ay içinde Telegram hesabınızı yetkilendirmezseniz, uygulamadaki tüm mesajlar ve konuşmalar dahil olmak üzere hesap hemen silinecektir.

Bunu iPhone’unuzdaki Telegram’da kurmak kolaydır, bu yüzden bu sizi büyülediyse, bu özelliğin tam olarak nasıl çalıştığını görelim ve kuralım.

Belirli bir süre sonra kendini silmek için bir Telegram hesabı tam olarak nasıl oluşturulur

Telegram hesabınızın bir süre sonra kendini imha etmesini, kendisini ve tüm mesajlarını silmesini istiyorsanız, işte nasıl çalışıyor:

  1. iPhone’da Telegram’ı açın
  2. Ayarlar’a dokunun
  3. “Gizlilik ve güvenlik”e gidin

    Telegram hesabını kendini otomatik olarak silecek şekilde yapılandır

  4. “Hesabımı anında sil”i arayın ve ayrıca “Uzaktaysa” üzerine dokunun.

    Hesabı otomatik olarak silmek için Telegram'ı yapılandırın

  5. Hesabın kaç ay sonra silineceğini belirleyin: 1 ay, 3 ay, 6 ay, yıl

    Hesabı otomatik olarak silmek için Telegram'ı yapılandırın

Şimdi, bu süre içinde oturum açmazsanız Telegram hesabınız silinecek.

Telegram kullanımınıza uygun bir süre ayarlamanız gerekmektedir. 1 ay’ı seçerseniz ama asla Telegram’a atlamazsanız, giriş yapma ihtimaliniz yüksekse ve hesabınız eksikse şaşırmayın.

Birçok kişi muhtemelen bunun için uzun bir süre seçmek ister, ancak özellikle güvenlik ve güvenlik konusunda endişeleriniz varsa veya kişisel mahremiyet sizi motive ediyorsa, kısa bir süre seçmek sizin için makul olabilir.

Bunu Telegram hesabınızla yaparsanız, belirli sayıda parola denemesi çalışmayı durdurduktan sonra iPhone’unuzu kendini otomatik olarak silecek şekilde ayarlayabileceğinizi bilmekten memnun olabilirsiniz.

.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.